Wednesday , February 1 2023

Mihaela Radulescu poarta pantofi cu un numar mai mare. Vezi de ce!

Este mereu impecabilă şi explică, pentru toate curioasele, cum de poate rezista pe tocuri înalte mult timp. Vedeta TV foloseşte un truc la care multe femei nu s-ar fi gândit: poartă pantofi cu un număr mai mare atunci când ştie că stă mult în picioare.
“La tocuri am un antrenament de campionate mondiale. Îmi aleg pantofi care nu ma strang, care nu ma bat, uneori chiar cu un numar mai mare. Am acasă o serie de pantofi pe care nu ii port decat la emisiuni, tocmai pentru ca sunt cu un numar mai mare si cand stau 3 ore in picioare mi se umfla picioarele, asa ca ii aleg pe acestia, nu se vede la TV că sunt mai mari, dar nici nu pot să ies în altă parte pentru că s-ar vedea”, a mai marturisit vedeta TV pentru perfecte.ro.
Mihaela a mărturisit şi care sunt preferinţele ei în materie de haine. Dacă la evenimente şi în emisiuni poartă fără discuţii ţinute elegante, în timpul liber ea este fanul blugilor şi tenişilor.
“Este o contradictie foarte mare cum arat in viata de zi cu zi si cum arata pe o scena. E un soi de uniforma pe care, ca persoana publica, trebuie sa o port. Dar in general sunt cel mai mare fan al blugilor, al tenisilor si al tricourilor”, a mai declarat Mihaela.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …