Wednesday , February 1 2023

Mihaela despre Andreea Marin : Imi pare rau, a inceput sa injure un om cu aceeasi meserie ca a ei

Întrebată dacă îi lipseşte celebritatea pe care o avea în România, Mihaela a afirmat că se simte foarte bine sub anonimat deoarece poate să facă lucruri banale fără să fie oprită pe stradă sau luată la întrebări de orice trecător.
“O să par ipocrită dar cu cea mai mare sinceritate nu îmi lipseşte celebritatea. Nu e ca în România, nu poţi să te duci liniştită la un mall sau la o alimentară să îţi iei ceva fără să te oprească cineva să te întrebe ceva. Oamenii sunt toţi drăguţi aici, e în regulă. Mai greu este cu fiul meu când ne oprim să vorbesc cu cineva şi mă întreabă de ce nu mergem mai repede, îţi mai face cineva o poză. Se mai rătăceşte un turist şi mă strigă, dar foarte rar şi sunt foarte drăguţi. Sunt oameni mult mai celebri şi se mai întâmplă să mă uit şi eu, am şi mâncat la acelaşi restaurant cu unii. L-am văzut pe George Clooney, se plimba lejer pe străzile de aici. Orice viaţă personală ai avea, poţi să întorci capul să te uiţi. Şi la sală mai văd vedete”, a mai adăugat Mihaela.
Disputa dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu pare să fie fără sfârşit din punctul de vedere al “Zânei” care a profitat de orice ocazie pentru a o jigni pe Mihaela, care nu are nimic de împărţit cu ea. Ba chiar, aceasta se simte prost pentru scandalurile pe care Andreea le-a început în presă.
“Eu nu am nimic cu ea, ea are cu mine. Jur! Mai zice câte o răutate, habar nu am, nu ştiu, nu o înţeleg, îmi pare rău pentru ea. Termin interviul cu tine şi la colţul străzii zice ceva groaznic de tine. Nu e normal, nu se fac lucrurile astea! Nu am nimic cu ea, nu avem concurenţă reală, de ce să te iei şi să spui lucruri despre un om? E un spectacol pe care nu ar trebui să îl oferi. E păcat, mi-a părut rău pentru ea, a făcut o gafă, a început să înjure un om care are aceeaşi meserie ca a ei. Suntem modele pentru lume. Nu cred că ne duce într-o direcţie bună ţigăneala asta, mai ales că nu există scop, motiv”, a declarat Mihaela Rădulescu referitor la Andreea Marin Bănică.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …