Wednesday , October 5 2022

Martor în dosarul Mădălinei Manole: Petru asculta hip hop în maşină, la înmormântare, dar a dat muzica mai încet "să nu audă fraierii ăştia"

Martorul-cheie în dosarul Mădălinei Manole: “Artista voia să divorţeze de Petru Mircea, pentru că era prea posesiv, eu l-am auzit când îi spunea unei femei după înmormântare ‘Iubita, nu pot să vorbesc, am musafiri'”.
Mărturia lui Sorin Ilioaia, bărbatul care l-a înregistrat pe Petru Mircea în vila Mădălinei Manole din Otopeni, la scurt timp după înmormântare, se pare că este foarte importantă în dosarul morţii “Fetei cu părul de foc”.
“Am cunoscut-o pe Mădălina la Cenaclul Flacăra, înainte de ’89. Eu eram cu sonorizările pe acolo, pe la Cenaclu, şi pe Mădălina a adus-o maică-sa acolo să cânte. Atunci am cunoscut-o şi pe mama Mădălinei, şi pe Ştefania, fata cu care cânta Mădălina. (…) De atunci, ne-am mai întâlnit pe la diverse concerte sau pe litoral, dar ultima dată ne-am văzut anul trecut, prin primăvară, parcă prin aprilie, în faţă la ProTV. Mădălina era cu soţul ei în maşină. Ţin minte că m-am enervat când l-am auzit că a ţipat la ea. (…) Mădălina chiar mi-a spus că vrea să divorţeze, că e prea posesiv. Eu aveam atunci o problemă, că am vrut să mă mierlesc, să-mi pun capăt zilelor, şi Mădălina mi-a zis să nu fac asta. Acesta e şi un motiv care mă face să cred că Mădălina nu s-a sinucis: faptul că ea pe mine m-a încurajat să preţuiesc viaţa! Eu am curaj să jur că Mădălina nu s-a sinucis, nu avea motiv!”, a declarat Sorin pentru ziarul “Ring”.
Martorul – cheie în dosarul Mădălina Manole îşi aminteşte că soţul îndoliat care îşi conducea partenera de viaţă pe ultimul drum asculta muzică în maşină, iar când s-a apropiat de cortegiul funerar, Puiu a dat mai încet ritmurile de hip-hop pe care le fredona.
“În ziua în care a murit Mădălina eram la Bacău. Când am auzit, eram în drum spre Bucureşti. S-a întâmplat că am venit cu cineva cu maşina şi n-am luat-o spre Urziceni, ci pe cealaltă parte, prin Ploieşti. Şi am rămas la înmormântare. Aveam o gentuţă cu latopul la mine. (…) A plecat cortegiul funerar de la biserică, că eu n-am vrut să stau în biserică pentru că nu suport mirosul de lumânări, şi atunci au oprit maşina şi mi-a spus: «Urcă!». S-a urcat şi Puiu în faţă. În maşină se ascuta hip-hop, iar Puiu bătea ritmul din picior. La cimitir, Puiu a zis: «Dă muzica mai încet, că aud fraierii ăştia»”, a mai spus Sorin.
După înmormântare, Petru Mircea l-a invitat acasă pe Sorin Ilioaie, iar la un moment dat acesta l-a auzit pe soţul Mădălinei vorbind la telefon cu o femeie, căreia i s-a adresat astfel: ‘Iubita, vorbim mai târziu, că acum am musafiri'”.
Ilioaie a povestit că acela care l-a îndemnat să îl înregistreze pe Petru Mircea este chiar Ciprian Antohi, aşa-zisul fan al Mădălinei Manole şi prieten apropiat al acesteia care s-a grăbit să îi păteze memoria la scurt timp de la înmormântare. Discuţia cu Petru a fost iniţiată chiar de acesta, şi nu de Sorin, după cum spune martorul-cheie, iar la un moment dat Mircea a ţinut să precizeze că şi-a riscat libertatea pentru a-i cumpăra soţiei sale droguri pe care i le-a pus în băutură ca să îi ţină mintea ocupată.
“Ştii cât am tras cu ea?! Mi-am riscat libertatea să pun pe cineva să-mi aducă droguri lichide pentru a i le pune în băutură, să-i mai ţin mintea ocupată, s-o mai liniştesc”, ar fi spus soţul Mădălinei Manole la scurt timp de la moartea acesteia.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …