Tuesday , September 27 2022

Marioara Zavoranu, invitat special la nunta lui Catalin Morosanu

Una dintre cele mai impozante prezente de la nunta luptatorului K1 Catalin Morosanu a fost Marioara Zavoranu. Ea s-a dus la Iasi aranjata ca la carte, cu un lant de aur de cateva sute de grame la gat, o rochie neagra cu insertii aurii si un guler din blana de nurca.
Marioara Zavoranu nu a lasat nimic la voia intamplarii pentru nunta de la Iasi. Si-a pus cele mai mari si scumpe bijuterii, o rochie la fel de stralucitoare si s-a coafat ca la carte, sustine cancan.ro.
Mama Oanei Zavoranu este prietena cu Morosanu de cand a avut de rezolvat la Iasi o problema cu retrocedarea unor terenuri si, intre timp, s-au mai intalnit la cateva evenimente mondene din Capitala. Marioara s-a simtit foarte bine la nunta fostului luptator supranumit “Moartea din Carpati”, mai ales ca la un moment dat unul dintre lautari s-a apropiat de masa ei si i-a cantat la ureche “Marioara de la Gorj”.
Catalin Morosanu si Georgiana au facut sambata nunta, dup ace, in vara, s-au cununat civil. Dupa o cariera de success in K1, Morosanu a intrat in politica, fiind ales, in iunie, consilier judetean.

Vezi si

Bujorul a fost declarat Floare Naţională a României

Camera Deputaţilor, for decizional, a adoptat, marţi, proiectul prin care bujorul este declarat Floare Naţională …