Tuesday , February 27 2024

Mama lui Ben Affleck a ajuns la spital chiar înaintea nunții actorului cu Jennifer Lopez

Mama actorului Ben Affleck a ajuns în spital, ieri, după ce ar fi căzut de pe un ponton pe domeniul care va găzdui nunta din acest weekend a actorului cu Jennifer Lopez. Evenimentul va avea loc pe domeniul familiei Affleck din Georgia.

Înainte de nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, mama actorului a fost dusă cu ambulanța la spital vineri, după ce s-a rănit la picior.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că mama lui Ben, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe un ponton și s-a rănit la un picior. Se pare că Ben a găsit-o și a chemat ambulanța, care a fost văzută sosind la proprietate în jurul prânzului.

Incidentul a avut loc la impunătoarea proprietate din Ricesboro, Georgia, care va fi în curând scena nunții celor 2 vedete, planificată pentru acest weekend.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți la spitalul din Savannah. Jennifer Lopez apare în imagini când sosește la spital, vineri după-amiază, iar Ben Affleck plimbându-se și fumând o țigară în fața spitalului.

Printre invitații la nuntă se numără colegul și prietenul de-o viață al lui Ben Affleck, Matt Damon.

Lopez și Affleck s-au căsătorit într-o primă ceremonie departe de lumina reflectoarelor, la Las Vegas, pe 17 iulie anul trecut.

Vezi si

Festivalul de Film de la Berlin. Sebastian Stan a primit Ursul de Argint: „Pentru un băiețel din România înseamnă foarte mult”

La cea de-a 74-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, Ursul de …