Tuesday , February 27 2024

FOTO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă „albă” în Georgia

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut nunta la o lună după ceremonia secretă din Las Vegas. Cei doi au organizat o petrecere ce s-a întins pe trei zile, pe proprietatea lui Ben Affleck din Riceboro, Georgia, pe care actorul a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani pentru suma de 8 milioane de dolari. Tema nunții pare să fi fost albul, culoare pe care au purtat-o toți invitații.

Cele trei zile de „celebrare intimă pentru familie și prieteni” au început cu o cină de repetiție vineri. Ceremonia propriu-zisă a avut loc sâmbătă, iar cuplul își va încheia weekendul cu un grătar și un picnic duminică alături de cei dragi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bu Moda Bak (@bumodabak)

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, a purtat o superbă rochie couture Ralph Lauren personalizată, făcută în Italia, cu o trenă spectaculoasă, iar sursele susțin că revista Vogue va documenta călătoria ei vestimentară pentru acest weekend.

Ben Affleck a purtat un smoching alb cu pantaloni negri și papion iar din imaginile surprinse de paparazzi se poate observa și că ceilalți invitați la eveniment au purtat ținute albe.

Page Six a relatat anterior că planificatorul de evenimente de pe lista vedetelor, Colin Cowie, se află în spatele tuturor detaliilor pentru celebrarea lor fastuoasă. În trecut, el a organizat evenimente pentru personalități precum Oprah Winfrey, Michael Jordan și chiar Lopez.

Aceleași surse au declarat că Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck și Drea de Matteo sunt câteva dintre vedetele care s-au aflat pe lista de invitați a cuplului.

elle.ro

Vezi si

Paul McCartney dezvăluie semnificația ascunsă din spatele versurilor piesei “Yesterday”

Paul McCartney a dezvăluit adevărata semnificație a versurilor “I said something wrong, now I long …