Friday , May 31 2024

Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, după o relaţie care a durat un an şi jumătate

dicaprio

Actorul Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, modelul Toni Garrn, punând astfel capăt unei relaţii care a durat un an şi jumătate, după ce starul american a fost văzut în timp ce pleca de la o petrecere în compania a 20 de femei tinere, informează dailymail.co.uk.
Actorul, în vârstă de 40 de ani, şi modelul german Toni Garrn, în vârstă de 22 de ani, s-au despărţit în mod oficial după o relaţie de un an şi jumătate, afirmă tabloidul Us Weekly.
Cei doi au avut o relaţie destul de discretă, începută în mai 2013, şi nu au apărut niciodată împreună pe covorul roşu.
Despărţirea lor s-a produs recent, după ce starul american a fost fotografiat în timp ce pleca dintr-un club din South Beach, în Florida, în compania unui număr impresionant de admiratoare.
“A plecat însoţit de 20 de femei tinere. Leo şi 20 de fete. El este eroul meu”, a dezvăluit o sursă pentru Daily News Confidential.
“Era înconjurat de fotomodele, care se aflau peste tot în jurul lui”, a adăugat aceeaşi sursă.
Toni Garrn nu a participat la petrecerea pe care Leonardo DiCaprio a organizat-o în urmă cu câteva zile pentru a marca închiderea evenimentului “Art Basel Miami”. La eveniment au fost prezenţi numeroşi prieteni ai actorului, inclusiv magnatul din industria petrolieră Brandon Davis şi starul pop Joe Jonas.
Revista People afirmă că Toni Garrn a fost însă văzută în acelaşi loc în compania lui DiCaprio, cu o seară înainte, însă cei doi păreau foarte reci şi distanţi unul faţă de celălalt.
Leonardo DiCaprio a avut în ultimii ani relaţii cu multe modele profesioniste, inclusiv o relaţie de cinci ani, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, cu top-modelul brazilian Gisele Bundchen.
El a avut apoi o relaţie cu modelul Bar Rafaeli, o veritabilă vedetă a revistei Sport Illustrated, între 2005 şi 2011. Şi acea relaţie a fost marcată de câteva despărţiri.
Actorul a avut apoi o relaţie cu actriţa Blake Lively şi, apoi, o alta cu modelul Erin Heatherton. (Mediafax)

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …