Saturday , May 18 2024

Megan Fox a șters toate postările cu logodnicul său, Machine Gun Kelly, și a făcut apropouri legate de infidelitate

Megan Fox și-a uimit duminică fanii, după ce a șters toate imaginile și clipurile video în care apărea alături de logodnicul ei, Machine Gun Kelly. Însă acesta nu a fost singurul gest prin care actrița în vârstă de 36 a sugerat faptul că ea și artistul nu mai formează un cuplu. Fox a postat mai multe imagini cu ea, alături de care a scris câteva versuri din meldoia lui Beyonce, Pray You Catch Me, care vorbește despre infidelitatea lui Jay Z.

„Poți gusta infidelitatea / Se simte în respirația ta”, a scris Megan pe contul său de Instagram.

După această postare, Fox i-a dat follow lui Eminem, artistul cu care Machine Gun Kelly are o dispută de ani buni. Însă comportamentul bizar al lui Megan nu s-a oprit aici. După toate aceste gesturi, actrița și-a șters contul de Instagram, amplificând astfel ideea că relația ei cu Machine Gun Kelly ar fi ajuns la final.

De asemenea, o sursă apropiată a declarat pentru publicația People că Megan Fox a lipsit de la petrecerea Sports Illustrated Super Bowl de sâmbătă seară, la care Kelly a cântat. Cu toate acestea, cei doi au participat împreună la petrecerea lui Drake de vineri.

Megan Fox si Machine Gun Kelly formează un cuplu din vara lui 2020, iar anul trecut cei doi au anunțat că s-au logodit. Megan a fost căsătorită cu actorul din serialul „Beverly Hills 90210” Brian Austin Green, cu care are trei fii, de 6, 8, respectiv 10 ani.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …