Saturday , April 27 2024

Naomi Osaka, de 4 ori campioană de Grand Slam, s-a despărțit de tatăl copilului ei

Relația dintre tenismena Naomi Osaka (Japonia, 26 de ani) și rapper-ul american Cordae Amari Dunston (26 de ani) a luat sfârșit, deși cei doi au împreună o fetiță care a venit pe lume în luna iulie.

Informația că Naomi Osaka, care are 4 titluri de Grand Slam (2 la Australian Open și 2 la US Open) și Cordae nu mai formează un cuplu a apărut după ce vedeta tenisului a postat două mesaje pe Twitter și-a și-a curățat pagina de Instagram de orice mențiune despre rapper. De asemenea, Naomi nu îl mai urmărește pe Cordae pe rețelele de socializare, fiind evident faptul că și-a încheiat relația cu bărbatul, după patru ani.

Primele speculații despre problemele din paradis au fost generate de postările lui Naomi Osaka: „Vreau doar pe cineva care să urmărească apusul cu mine”, a scris Osaka. Într-o altă postare misterioasă, deținătoarea a patru titluri de Grand Slam a spus: „Arta de a te iubi pe tine însuți”, notează People.

Osaka, care a s-a luptat în trecut cu depresia, motiv pentru care s-a retras din mai multe competiții, intenționează să se întoarcă în circuit la începutul anului viitor.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …