Saturday , April 13 2024

Laura Cosoi a fost in vacanta in Seychelles, alaturi de Adela Popescu si iubitii lor

Laura Cosoi (30 ani) și-a găsit liniștea în brațele noului ei iubit, Cosmin Curticăpean (36 ani). După relaţia de notorietate cu Smiley, actriţa pare să fi găsit omul potrivit, alături de care vrea să devină mămică
“Mama actriţei (Ligia Grozdan) e profesoară de coregrafie în Iaşi şi iubeşte foarte mult copiii, iar fiica ei, Laura, a moştenit acest lucru. Deşi îl iubea pe Smiley, nu a putut trece peste faptul că el nu-şi dorea să devină părinte şi chiar repeta deseori că el vrea să mai copilărească, nu să-şi asume responsabilităţi de acest gen. Acum, că iubeşte din nou, Laura vrea cu orice preţ să rămână însărcinată, iar noul iubit pare să-i împărtăşească dorinţa. A renunţat şi la metodele contraceptive”, a povestit, pentru ziarul Ring, o sursă apropiată Laurei Cosoi.
Frumoasa blondă a postat pe blogul personal mai multe fotografii realizate din vacanța petrecută în Seychelles, alături de noul iubit și de buna ei prietenă Adela Popescu, și partenerul acesteia, Radu Vâlcan. Laura și Cosmin se poartă ca doi adolescenți îndrăgostiți, semn că sumt fericiți împreună, iar actriţa nu s-a putu abţine să nu ia în braţe copiii pe care i-a întâlnit în vacanţă.
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au cuplat la scurt timp după ce blonda s-a despărțit de Smiley.
Libertatea.ro

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …