Saturday , April 20 2024

Lady Gaga si-a amânat concertele de la Paris din cauza grevelor

Lady Gaga [i-a amânat, din cauza grevelor din Fran]a, cele dou\ concerte programate la Paris, vineri [i sâmb\t\, show-urile urmând s\ aib\ loc în decembrie, relateaz\ AFP, citând site-ul cânt\re]ei.
“Din cauza dificult\]ilor logistice legate de grevele din Fran]a, Live Nation (produc\torul concertelor, n.r.) a anun]at c\ cele dou\ concerte de la Bercy Paris, care urmau s\ aib\ loc vineri [i sâmb\t\, au fost reprogramate pentru 19 [i 20 decembrie”, potrivit site-ului oficial al starului pop, care confirm\ informa]ia ap\rut\ în leparisien.fr.
Organizatorii mai spun c\, din p\cate, camioanele cu echipamentul pentru concert nu au putut ajunge în districtul Bercy din Paris pentru spectacolele din weekend, Lady Gaga cerându-[i scuze fanilor.
Lady Gaga are 24 de ani [i este câ[tig\toare a dou\ premii Grammy. Ea este considerat\ una dintre cele mai interesante [i originale artiste din noul val [i se bucur\ de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebr\ gra]ie unor hituri precum “Bad Romance” [i “Poker Face” [i a încântat publicul cu ocazia unor apari]ii live ie[ite din comun, purtând întotdeauna costume [ocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …