Tuesday , November 29 2022

Kanye West, bantuit de regrete: Cer scuze public

kanye west

La trei saptamani de la incidentul de la Premiile Grammy, cand Kanye West a urcat pe scena parand ca vrea sa-i ia premiul lui Beck, acesta castigand la o categorie unde Beyonce era favorita, rapperul a iesit public cu scuze pentru gestul sau.
Imediat dupa gestul care a lasat publicul cu ochii mariti de uimire, Kanye West a continuat in aceeasi maniera, declarand ca Beck ar trebui sa-i cedeze premiul lui Beyonce, pentru ca ei i se cuvine, vorbind despre felul in care sunt discriminati la Grammy “artistii adevarati”.
La trei saptamani de la acest incident, rapperul a revenit la sentimente mai bune, transmitandu-i public scuzele sale lui Beck, care canta de la inceputul anilor ’90.
Acum, rapperul sustine ca a ascultat albumul cu care Beck a castigat premiul Grammy, “Morning Phase” si ca, intr-adevar, e bun. Joi, acesta a scris pe Twitter: “as vrea sa cer scuze publice lui Beck. Imi pare rau, Beck”.
Se pare ca sotul lui Kim Kardashian chiar a facut rost de datele de contact ale artistului si i-a adresat scuzele personal, informeaza ContactMusic.
West s-a folosit de prilej pentru a cere scuze si lui Bruno Mars, pe care, de asemeni, l-a atacat in trecut, invitandu-l in studio pentru o colaborare. “Vreau sa cer scuze public si lui Bruno Mars. Obisnuiam sa-l urasc, dar respect ceea ce face ca artist”.
Nici Beck, nici Bruno Mars nu i-au raspuns pana in acest moment rapperului.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …