Kanye West, bantuit de regrete: Cer scuze public

27 februarie 2015, 14:58

kanye westLa trei saptamani de la incidentul de la Premiile Grammy, cand Kanye West a urcat pe scena parand ca vrea sa-i ia premiul lui Beck, acesta castigand la o categorie unde Beyonce era favorita, rapperul a iesit public cu scuze pentru gestul sau.

Imediat dupa gestul care a lasat publicul cu ochii mariti de uimire, Kanye West a continuat in aceeasi maniera, declarand ca Beck ar trebui sa-i cedeze premiul lui Beyonce, pentru ca ei i se cuvine, vorbind despre felul in care sunt discriminati la Grammy „artistii adevarati”.

La trei saptamani de la acest incident, rapperul a revenit la sentimente mai bune, transmitandu-i public scuzele sale lui Beck, care canta de la inceputul anilor ’90.
Acum, rapperul sustine ca a ascultat albumul cu care Beck a castigat premiul Grammy, „Morning Phase” si ca, intr-adevar, e bun. Joi, acesta a scris pe Twitter: „as vrea sa cer scuze publice lui Beck. Imi pare rau, Beck”.

Se pare ca sotul lui Kim Kardashian chiar a facut rost de datele de contact ale artistului si i-a adresat scuzele personal, informeaza ContactMusic.

West s-a folosit de prilej pentru a cere scuze si lui Bruno Mars, pe care, de asemeni, l-a atacat in trecut, invitandu-l in studio pentru o colaborare. „Vreau sa cer scuze public si lui Bruno Mars. Obisnuiam sa-l urasc, dar respect ceea ce face ca artist”.

Nici Beck, nici Bruno Mars nu i-au raspuns pana in acest moment rapperului.

reportersite