Sunday , September 24 2023

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nunta la sfârșitul săptămânii. Ce oaspeți de seamă vor avea

Nunta cuplului Jennifer Lopez – Ben Affleck va avea loc sâmbătă, petrecerea va fi un picnic și  vor fi invitați rude și prieteni, cel mai probabil la proprietatea lui Ben din Georgia, potrivit unor surse ce au declarat acest lucru în exclusivitate pentru Page Six.

După ce s-au căsătorit intempestiv, la Las Vegas, Ben și Jen vor organiza o ceremonie și o petrecere sâmbătă. Se pare că nunta va avea exclusivitate Vogue, potrivit surselor, citate de okmagazine.

Informațiile obținute dau ca sigur faptul că mireasa va fi în centrul atenției, potrivit dorinței lui Ben. Este cert că-și dorește asta pentru iubita lui, căci nunta vine cu 20 de ani mai târziu decât își planificaseră ei, când s-au îndrăgostit prima dată.

Potrivit apropiaților cuplului, care au scăpat informațiile în presă, marea petrecere va debuta de vineri, cu o repetiție de nuntă și o cină dansantă. La nuntă vor fi prezenți rude și prieteni. Ceremonia propriu-zisă va avea loc sâmbătă, iar duminică mirii vor organiza un picnic pentru invitați.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, va purta o rochie Ralph Lauren, făcută pe comandă în Italia, iar revista care participă la nuntă va detalia amănuntele vestimentare.

PageSix a scris deja că mirii l-au angajat pe Colin Cowie, un celebru organizator de nunți, să le pregătească petrecerea fastuoasă. Prețurile specialistului încep de la 25.000 de dolari și pot ajunge la 25 milioane de dolari! El a mai organizat evenimente pentru Oprah Winfrey, Michael Jordan și chiar Lopez, în trecut.

Sursele au declarat că printre oaspeții de vază se vor afla Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck și Drea de Matteo. TMZ a scris luna trecută că nunta, cel mai probabil, se va ține pe domeniul lui Affleck din Georgia, SUA.

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …