Sunday , July 21 2024

VIDEO. Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck de ziua lui de naștere

Ben Affleck a avut parte de toată dragostea din partea celor dragi, cu ocazia zilei sale de naștere. Marți, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a distribuit pe Instagram un videoclip în care cei doi cântă împreună pe melodia „(What A) Wonderful World” din 1960 a lui Sam Cooke, pentru a sărbători cea de-a 51-a aniversare a lui Affleck.

În postarea emoționantă de ziua de naștere, cei doi purtau bluze albe asortate și păreau că se bucură împreună. Jennifer Lopez și Ben Affleck se aflau în mașină, iar pe drum cântau împreună celebra piesă de dragoste.

Cu ocazia zilei de naștere a actorului, artista i-a transmis acestuia și un mesaj emoționant și plin de iubire, atașat la video. „Dragă Ben… La mulți ani! Te iubesc!” a scris Lopez în descrierea postării, care îl arată pe soțul ei conducând în timp ce ea stătea pe scaunul pasagerului cu părul în vânt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A fost o vară de sărbătoare pentru Lopez și Affleck, care au marcat prima lor aniversare de nuntă pe 16 iulie și au sărbătorit împreună cea de-a 54-a aniversare a cântăreței pe 24 iulie.

 

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …