Tuesday , March 5 2024

James Cameron va lansa filmele "Avatar 2" şi "Avatar 3" în 2014, respectiv 2015

Regizorul canadian James Cameron a confirmat informaţia potrivit căreia filmele “Avatar 2” şi “Avatar 3” vor fi lansate în decembrie 2014, respectiv în decembrie 2015, informează totalfilm.com.
Potrivit editorilor acestui site specializat în informaţii din industria cinematografică, este foarte posibil ca regizorul canadian şi studiourile 20th Century Fox să schimbe titlurile acestor două filme.
“În al doilea şi în al treilea film, care vor fi proiecate independent, ce completează însă un arc epic mai mare, nu vom renunţa la reţeta de succes a efectelor vizuale, considerată «motorul principal» în filmul «Avatar», şi vom continua să explorăm temele şi personajele sale, care au emoţionat spectatorii provenind din toate civilizaţiile din lume. Abia aştept să mă întorc pe Pandora, o lume în care imaginaţia noastră poate să alerge liberă”, a declarat James Cameron.
Cineastul canadian a declarat că lucrează deja la reconversia în 3D a filmului său din 1997 “Titanic” – recompensat cu 11 premii Oscar din 14 nominalizări -, pe care doreşte să îl lanseze în versiune tridimensională în 2012, pentru a comemora 100 de ani de la naufragiul celebrului pachebot.
Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele “Avatar” şi Titanic”, regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …