Thursday , October 6 2022

Iulia si Mihai Albu petrec Craciunul impreuna. Se recasatoresc anul viitor?

iulia-mihai albu

Divortul dintre Iulia si Mihai Albu a fost mai mult o ambitie dusa la bun sfarsit, asta, in pofida faptului ca protagonistii acestei povesti nutreau sentimente puternice, unul fata de celalalt.
Ulterior, la cateva luni de la separare, cei doi si-au acordat o noua sansa, insa au luat-o incet-incet, precum doi liceeni, dar, totodata, cu maturitate, fara sa uite ca au impreuna o fetita pe care ambii o iubesc ca pe ochii din cap. Si, uite asa, fostii soti Albu prefera, acum, sa-si traiasca povestea in liniste, fara sa ofere detalii despre cum decurge totul, intre ei, convinsi fiind ca discretia este cartea castigatoare.
Insa Mihai se pare ca a trecut cu brio de probele la care a fost supus de catre Iulia, in ultimele luni, reusind sa o cucereasca din nou. Insa fashion-editor-ul inca il mai tine in suspans, Iulia nefiind genul de femeie care sa se ofere pe tava, mai ales dupa un divort pe care nu si l-a dorit. Cel mai probabil, insa, in scurt timp, cei doi vor incepe sa se afiseze din nou precum o familie intregita si fericita, intrucat doar orgoliile ii mai impiedica, momentan, sa faca asta. Iar faptul ca vor petrece Craciunul impreuna este un pas inainte, in acest sens. Iar in cazul lor sarbatorile nu sunt un motiv pentru a se reuni doar de dragul fiicei lor, Mikaela, in varsta de patru ani, care, evident, isi doreste sa-si petreaca mai tot timpul cu parintii, impreuna.
De altfel, Iulia si Mihai au petrecut si Pastele impreuna si au bifat si o excursie la munte si, mai mult, in toamna au inceput sa vorbeasca mai mult despre relatia lor, gandindu-se inclusiv la posibilitatea de a se recasatori, intr-un viitor apropiat. Asa ca nu ar fi exclus sa avem parte de o noua bomba in showbiz, anul viitor, cea de-a doua casatorie dintre Iulia si Mihai Albu fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente din peisajul monden.
cancan.ro

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …