Friday , October 7 2022

Iata vila fabuloasa a lui Radu Mazare!

mazare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut echipei România TV un tur prin vila în care locuieşte cu chirie, şi-a prezentat maşinile de lux şi de suflet şi a dezvăluit unde vrea să investească – în Madagascar.
vila mazareVila în care locuieşte Radu Mazăre a fost refăcută aproape din temelii de primar. Radu Mazăre a povestit că stă cu chirie acolo de 7-8 ani, pentru că “nici nu puteam să am o casă, locuinţă personală, în mijlocul staţiunii Mamaia, lângă lac”. El plăteşte chirie 2000 de euro pe lună.
Cel mai mult primarul şi-a dorit o oază în mijlocul livingului, aşa că a montat un hamac. Cât despre afaceri, Mazăre spune că va începe o investiţie peste mări şi ţări.
“Mi-am luat pământ în Madagascar, 2 hectare într-un golf virgin. Mă duc acolo, am un băiat, trebuie să începem investiţia. O să plec în Madagascar iar, exact când e congresul. Era programat, aveam biletele luate, mă aşteaptă şeful de trib”, a  declarat Radu Mazăre.
Are bani, are faimă, se crede Che Guevara, dar tot se teme şi Mazăre de ceva – de însurătoare. Primarul a declarat că îi e frică de căsătorie pentru că: “De mic de când eram am fost un tip libertin şi nu mi-a plăcut ca cineva să îmi îngrădească libertatea. De-aia nici nu m-am însurat până acum”, a povestit acesta.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …