Tuesday , December 5 2023

Halle Berry si Olivier Martinez si-au recunoscut public relatia, pozând împreuna pe covorul rosu

Actorii Halle Berry [i Olivier Martinez au pozat pentru prima oar\ împreun\ pe covorul ro[u, cuplul oficializându-[i astfel rela]ia, sâmb\t\, cu ocazia unei gale de caritate organizat\ la Los Angeles, informeaz\ accesshollywood.com.
Cei doi actori au participat, sâmb\t\, la Carousel Of Hope Gala – o gal\ de caritate organizat\ în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, în beneficiul copiilor bolnavi de diabet.
Halle Berry a purtat o rochie de sear\ ro[ie, creat\ de casa Yves Saint Laurent, iar partenerul ei de via]\ a purtat un costum clasic de culoare neagr\.
Aceasta a fost pentru prima oar\ când cei doi actori s-au afi[at împreun\, oficial, în public, de[i ei au fost fotografia]i de mai multe ori în ultimele s\pt\mâni de paparazzi americani, la Paris, dar [i în fa]a locuin]ei mamei actri]ei.
Halle Berry [i Olivier Martinez sunt colegi pe afi[ul thrillerului “Dark Tide”, care va fi lansat pe marile ecrane în 2011, iar presa american\ sus]ine c\ rela]ia lor a început în timpul film\rilor pentru aceast\ produc]ie.
Olivier Martinez, în vârst\ de 44 de ani, a avut o rela]ie de mai mul]i ani cu cânt\rea]a australian\ Kylie Minogue.
Halle Berry, în vârst\ tot de 44 de ani, s-a desp\r]it, la începutul acestui an, de fostul ei partener de via]\, modelul canadian Gabriel Aubry, cu care o fiic\, Nahla, în vârst\ de doi ani.

Vezi si

VIDEO. Julia Roberts, huiduită la televiziune în Marea Britanie, când s-a declarat fan Manchester United

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și …