Halle Bery are un nou iubit. Este un interpret R&B premiat cu Grammy

reportersite
18 septembrie 2020, 13:24

Se pare că Halle Berry are o nouă relație, iar noul ei iubit este un cântăreț american celebru, scrie elle.ro.

Actrița deținătoare a unui Premiu Oscar pare să confirme faptul că are o relație cu cântărețul Van Hunt și a făcut acest lucru prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram. Halle Berry a postat o fotografie cu ea îmbrăcată într-un tricou pe care se află inscripționat numele Van Hunt. „Acum toți știți”, este textul care acompaniază imaginea.

Ea a mai adăugat un emoji în formă de inimă și încă unul în forma unui picior, posibil o referință la precedentele ei postări pe Instagran care i-au determinat pe fani să facă speculații cu privire la viața ei amoroasă. Pe Instagram Story, Halle Berry a mai postat o altă imagine cu ea în același tricou, împreună cu o animație de inimi roz.

Zvonurile cu privire la noul iubit al lui Halle Berry au început în luna iulie când actrița a postat o imagine în care se văd picioarele ei alături de picioarele unui bărbat. „Sunday, funday”, a scris actrița fără a dezvălui cine este bărbatul din imagine.

O lună mai târziu, de ziua ei de naștere, actrița a postat o fotografie similară în care picioarele ei apar alături de cele ale unui bărbat, în timp ce se află în pat.

Halle Berry a fost căsătorită de trei ori, cu David Justice (1993 – 1997), Eric Benét (2001 – 2005) și Olivier Martinez (2013 – 2016), cu care are și un băiat, Maceo Robert, în vârstă de 6 ani. Actrița mai are o fiică, Nahla Ariela Aubry, în vârstă de 12 ani, din relația cu modelul Gabriel Aubry.

Van Hunt este un cântăreț american de succes, deținător al unui premiu Grammy pentru Cea mai bună piesă R&B interpretată de un grup, premiu pe care l-a obținut pentru piesa „Family Affair”, interpretată alături de Sly & the Family Stone.