Sunday , July 21 2024

Angelina Jolie și Halle Berry, împreună într-un film de acțiune foarte așteptat

Angelina Jolie și Halle Berry vor lucra împreună într-un thriller de acțiune, gen în care ambele staruri premiate cu Oscar au făcut roluri mari în carieră. Cele două vedete încep filmările la „Maude vs Maude”, o producție pentru care s-au luptat cele mai mari studiouri de la Hollywood, care au licitat nebunește pentru drepturi.

Până la urmă, drepturile de producție au fost câștigate de Warner Bros, care ar fi licitat o sumă impresionantă. ”Deadline” scrie că banii oferiți de acest gigant media reprezintă o ofertă de nerefuzat, ceva nemaiîntâlnit în zilele noastre.

Vestea a fost prima dată anunțată de ”Deadline”, care menționează că filmul va fi regizat de Roseanne Liang, cu un scenariu de Scott Mosier, relatează okmagazine.

Intriga filmului este deocamdată secretă, însă zvonurile vorbesc de o intrigă asemănătoare „Bond vs. Bourne”, un thriller oarecum clasic. Cele două frumoase Angelina Jolie și Halle Berry se pliază de minune în acest gen de filme, iar succesul pare garantat încă de pe acum.

Angelina Jolie (47 de ani) și Halle Berry (56 ani) n-au avut până acum ocazia să filmeze împreună, tocmai de aceea acest proiect este unul super special. Toată lumea le cunoaște, au scris istorie cu rolurile lor din “Salt,” “Wanted,” “Tomb Raider,” “John Wick” și ”Bond”.

Angelina Jolie a câștigat un Oscar pentru ”Cea mai bună actriță în rol secundar” (1998) pentru „Girl. Interrupted”. Halle Berry a câștigat în anul 2002 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru performanța sa din filmul „Monster’s Ball”, până în prezent fiind prima și unica femeie de origine afro-americană care a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal.

surse foto: Facebook, twitter/halleberry

 

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …