Wednesday , February 1 2023

Charlize Theron s-a cuplat cu fostul logodnic al lui Halle Berry

theron-aubry

Vedeta în vârstă de 44 de ani a fost fotografiată în compania lui Gabriel Aubry (40 de ani), fostul logodnic al actriţei Halle Berry.
După relaţia surprinzătoare cu Sean Penn, Charlize Theron continuă în aceeaşi notă, scrie eva.ro. Ea se întâlneşte în secret cu Gabriel Aubry, fostul logodnic al actriţei Halle Berry.
Relaţia lor a început după ce s-au văzut la şcoala din Los Angeles unde învaţă copiii lor, iar la sfârşitul lunii trecute au fost fotografiaţi în Santa Monica. Aubry are o fiică, Nahla, în vârstă de nouă ani, din relaţia cu Halle Berry, iar băieţelul cel mare al lui Theron, Jackson, în vârstă de şase ani, învaţă la aceeaşi şcoală.
“Sunt foarte atraşi unul de celălalt. Deocamdată sunt la început şi vor să păstreze discreţia, dar între ei este o legătură firească şi o atracţie puternică”, a declarat o sursă pentru publicaţia menţionată. “S-au cunoscut la activităţile comune ale elevilor şi la şedinţele cu părinţii”, a mai spus sursa respectivă.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …