Tuesday , June 18 2024

GESTUL care alimentează zvonul DESPĂRŢIRII dintre Beyonce şi Jay-Z

beyonce-jay-z

Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, locuiesc în hoteluri separate în timpul turneului lor mondial comun, intitulat “On The Run”, care, potrivit presei americane, ar putea fi anulat în curând.
Zvonurile despre destrămarea căsniciei celor doi artişti în timpul turneului lor comun “On The Run” au început să apară tot mai des în presa internaţională, informează dailymail.co.uk.
În plus, The New York a anunţat recent că Beyonce, în vârstă de 32 de ani, şi Jay-Z, în vârstă de 44 de ani, locuiesc în hoteluri diferite şi ajung separat la fiecare concert din turneu.
Se pare că problemele conjugale ale cuplului ar putea duce la încheierea prematură a acestui turneu mondial, considerat “o extravaganţă”, care a costat 100 milioane de dolari.
Beyonce şi Jay-Z, care au cântat împreună sâmbătă şi duminică la Los Angeles, au programate două concerte la San Francisco, pe 5 şi 6 august. Turneul mondial “On The Run” se va încheia cu două reprezentaţii la Paris, pe 12 şi 13 septembrie.
Potrivit unor surse citate de New York Post, este foarte posibil ca Beyonce şi soţul ei să nu mai susţină ultimele show-uri programate în acest turneu mondial. “Ar putea să nu mai ajungă împreună la San Francisco. Şi în mod sigur nu cred că vor ajunge la Paris”, a spus o sursă.
Aceeaşi sursă afirmă că manageri de la Live Nation şi de la HBO, alături de cel puţin patru avocaţi, au organizat o reuniune de urgenţă cu cele două vedete, joi, pentru a încerca să salveze căsnicia acestora. Se crede că managerii voiau să dea publicităţii o declaraţie de presă, însă Beyonce şi Jay-Z s-au opus, întrucât nu au reuşit să se pună de acord în legătură cu frazele care ar fi trebuit să fie incluse în acea declaraţie comună.
“Există avocaţi care s-au alăturat turneului, dar ei nu au venit aici doar pentru a-i vedea cum cântă. Ei sunt aici pentru a sta de vorbă şi a-i ajuta să ajungă la o înţelegere”, a spus aceeaşi sursă.
Michael Rapido, CEO-ul companiei organizatoare de concerte Live Nation, şi Richard Plepler, CEO-ul grupului HBO, au solicitat acea întâlnire, înainte “ca acest scandal să devină un PR (Public Relations) de coşmar”.
“Rapino este supărat pentru că tot scandalul este făcut în public, iar lucrurile sunt foarte tensionate între ei”, a adăugat sursa, care spune că una dintre problemele din căsnicia celor doi artişti este cauzată de personalitatea lui Jay-Z, care doreşte să aibă totul sub control.
“Au discutat despre interviurile inevitabile de după despărţirea lor, iar Jay-Z nu doreşte ca Beyonce să stea de vorbă cu Barbara Walters sau cu Oprah Winfrey şi să pretindă că a fost o victimă”, a spus sursa.
Jay-Z are o avere estimată la peste 550 milioane de dolari, iar Beyonce are o avere de circa 300 milioane de dolari. Potrivit aceleiaşi surse, cei doi cântăreţi nu au încheiat un acord prenupţial.
Totodată, alte surse au declarat pentru MailOnline că rapperul american vrea cu disperare să îşi salveze căsnicia şi intenţionează să plece cu soţia lui într-o vacanţă de cinci săptămâni, înainte de ultimele două concerte programate în turneul mondial “On The Run”.
 
 

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: