Saturday , December 2 2023

Fotografii inedite. Barack şi Michelle Obama, ultima petrecere de Halloween, la Casa Albă

obama halloween

Niciunul dintre lucrurile care au speriat cu adevărat SUA nu au fost prezente la petrecerea de Halloween de la Casa Albă din acest an – nici clovni înfricoșători, nici perucile lui Donald Trump, nici costumele lui Hillary Clinton, relatează luni site-ul The Washington Post. În schimb, președintele Barack Obama s-a îmbrăcat în pulover și blugi și a împărțit împreună cu prima doamnă dulciuri familiilor militarilor și altor copii din zonă.
Obama a dat startul evenimentului elogiind costumele din acest an și acordând o ‘grațiere’ specială de Halloween. ‘Bomboane pentru toată lumea’, a declarat prima doamnă, care a făcut din alimentația sănătoasă o veritabilă cauză în perioada petrecută la Casa Albă.
obama halloween1Președintele a riscat iritarea părinților cu drept de vot spunându-le copiilor să se îndoape cu dulciuri până seara târziu.
‘Cu cât mai multe bomboane și cu cât mai târziu le mâncați, cu atât mai bine’, a spus Obama. Soții Obama au dansat pe hitul ‘Thriller’ al lui Michael Jackson și au dat bomboane unui lung șir de copii îmbrăcați în pompieri, supereroi, militari, pușcași marini sau chiar Muhammad Ali. Printre aceștia a reținut atenția și un băiețel costumat ca Obama, cu păr argintiu.
 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …