Friday , December 1 2023

Elon Musk a postat o fotografie în care e costumat de Halloween, alături de mama sa

Miliardarul Elon Musk a postat pe Twitter fotografii cu el costumat de Halloween, alături de mama sa. Cel mai bogat om al planetei a postat fotografiile marți dimineață, alături de mesajul: “Halloween cu mama”.

În cele două poze postate de Twitter, Musk apare într-un costum roșu, de super-erou. Într-una dintre fotografii el se află alături de mama sa și de fotomodelul german Heidi Klum, la a cărei petrecere a participat, conform Daily Mail.

Reamintim că o mare parte a presei din România a scris, în weekend, că Musk s-ar fi aflat la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, informație care s-a dovedit falsă și care a fost publicată inițial de Mediaflux. Ulterior, administratorul Castelului Bran, Lia Doru-Trandafir, a declarat pentru „Cotidianul” că Elon Musk nu a venit în România.

Duminică noapte la castelul de la Bran a avut loc o fastuoasă petrecere, la care au luat parte miliardarii Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul acestuia, Matt Danzeisen, dar și actori de la Hollywood, precum Adrian Grenier, care în weekend s-a plimbat prin centrul Brașovului.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …

One comment

  1. O mare parte a presei din Romania scrie despre ce citeste pe Facebook. 90% din stirile romanesti nu sunt verificate, si nimanui nu-i prea pasa.