Sunday , August 1 2021

FOTO. Sandra Stoicescu si-a crestinat fetita. Gabi Firea si sotul au fost nasi. Toata floarea PSD a fost la botez

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu și-au botezat ieri fetița, pe Sara Maria Francesca, la trei luni de când a venit pe lume. Micuța a avut două perechi de nași, unii dintre aceștia fiind primarul Capitalei, Gabi Firea, și soțul ei.

Nașa Gabriela Firea a postat pe contul de socializare mai multe imagini de la eveniment, alături de care a scris un mesaj emoționant pentru micuța proaspăt creștinată. Printre invitați s-au aflat și fostul premier Viorica Dăncilă, care a purtat o rochie lungă, de culoare verde, Mircea Geaonă, Adrian Năstase, Rovana Plumb și mulți alții. Așa cum era de așteptat, Gabriela Firea a purtat și ea două ținute în ziua evenimentului. Dacă pentru slujba de la biserică a ales o rochie din voal de culoare crem, scurtă în față și lungă în spate, pentru petrecerea de la restaurant, soția lui Florentin Pandele a purtat o rochie din dantelă ivoire, mulată pe corp.

Prezentatoarea de la Antena 3 a purtat o rochie roșie în această zi specială, iar pentru petrecere a ales o tinuta neagra. Ea a ales pentru fetița ei două perechi de nași: prietena ei bună și primarul Capitalei, Gabriela Firea, alături de soțul ei, Florentin Pandele și un alt cuplu apropiat de prieteni ai celor doi soți.

„Botez Sara Maria Francesca! Îi dorim din suflet o viață lungă și fericită! Să fie bucuria zilnică a parinților ei minunați: Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu. Să fie binecuvântată”, a scris Gabi Firea în mediul online.

După ceremonia religioasă urmează și o petrecere restrânsă, la care vor lua parte rudele Alessandrei Stoicescu și ale soțului său, Sergiu Constantinescu, dar și prieteni apropiați. Cei doi au devenit părinți la sfârșitul lunii iulie și sunt în culmea fericirii de când în viața lor a apărut micuța Sara, care, la botez, a mai primit două nume: Maria Francesca.

surse: stirilekanald.ro, click.ro

Vezi si

Participanţii la Gala Premiilor Emmy trebuie să prezinte dovada vaccinării anti-Covid

Television Academy a anunţat că va cere tuturor participanţilor la ceremoniile Emmy de anul acesta …

One comment

  1. au lipsit trupa de la Haznaua 3 ? nu cred