Saturday , December 10 2022

Fosta menajera a Monicai Gabor: "Ne facea jegosi, analfabeti"

O angajată a afaceristului Irinel Columbeanu, care a fost menajera Monicăi, a dezvăluit, miercuri, în emisiunea “Acces direct”, de la Antena 1, că fosta divă de la Izvorani se purta execrabil cu angajații și cu fiica ei, Irina.
“Monica mă teroriza cu mesaje și noaptea, iar jignirile erau la ordinea zilei, ne făcea jegoși, analfabeți, probabil confunda sărăcia cu prostia.  Niciodată nu se ocupa de Irina, ne punea pe noi să o schimbăm, să o spălăm, ea nu schimba scutece. Cân era obosită o punea pe Irina să stea nemișcată, nu o lăsa nici să se joace, nici să-i audă vocea, nu o dorea în preajma ei. Datoria mea era ca în fiecare zi să cumpăr o pâine proaspătă, din care mânca ea. Într-o zi a aruncat cu furculița în mine, cu ce a avut la îndemână, pentru că a zis că nu e pâinea proaspătă, că vreau să o omor. La început am plâns din cauza ei, dar apoi am văzut cum se poartă și cu mama ei, am văzut că râdea de ea și spunea că se îmbracă precum o țărancă, și nu am mai pus la suflet”, a relatat menajera.
“Irina nu-l suporta pe tatăl ei din cauza Monicăi, care îi spunea că e un monstru, că e bătrân, că miroase urât.  Nici măcar nu-l băga în seamă. Foarte târziu mi-a povestit că mami i-a spus că tati a dat-o afară din casă, că din cauza lui s-au despărțit și multe altele. Acum ea vede care este adevărul”, a declarat Gina, fosta menajeră a Monicăi.
“Și când sună doamna din America, noi alergăm cu telefonul după Irina prin casă, pentru că nu vrea să-i vorbească. Ultima dată s-a închis în baie. Irina e supărată pe mama ei și o taxează acum. Odată mi-a spus: ‘Mami a promis că vine să mă vadă și nu a venit. Mai bine nu mă mai năștea!’. E dureros să auzi un copil de 5 ani că spune așa ceva'”, a povestit fosta menajeră a Monicăi, cu lacrimi în ochi.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …