Tuesday , May 11 2021

El este iubitul Andreei Berecleanu!

andreea berecleanu

A divorţat după 15 ani de mariaj, dar şi-a refăcut repede viaţa. Deşi a trecut printr-o separare, Andreea Berecleanu s-a implicat rapid într-o nouă relaţie. Prezentatoarea tv se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician Constantin Stan.
I-a făcut complimente, iar acestea nu au rămas fără ecou. Medicul estetician Constantin Stan a afirmat în repetate rânduri că din showbiz-ul autohton Andreea Berecleanu are chipul cel mai aproape de perfecţiune. Nimeni nu s-a gândit însă că, de la aceste declaraţii, cei doi vor ajunge mai departe şi vor forma un cuplu.
Andreea Berecleanu s-a lăsat pe mâna medicul estetician, Constantin Stan din 2011, când a apelat la acesta pentru a se face mai frumoasă.
“Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Putin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, declara recent medicul Constantin Stan, cel care a întinerit-o pe Andreea.
constantin-stanDr. Constantin Stan este considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani. Medicul a avut o relaţie de dragoste cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Aceasta părăsise Capitala şi se mutase la Bacău pentru a fi mai aproape de iubitul ei celebru, care deţine o clinică în oraş.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …