Saturday , April 27 2024

Iubitul Arynei Sabalenka, fost hocheist de performanță, a murit la 42 de ani

Belarusul Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheață și iubit al jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani, a anunțat marți clubul rus Salavat Yulaev într-un comunicat, potrivit Reuters.

Conform publicației din Belarus „Telegraf”, iubitul Arynei ar fi suferit un infarct în urma formării unui cheag de sânge. Vestea a apărut luni seară în mass-media din Belarus. Știrea decesului lui Koltsov a fost confirmată pe baza altor surse apropiate sportivului și de publicația bielorusă Nasha Niva.

Decesul a fost confirmat oficial, luni dimineața, de către Federația de Hochei din Belarus și de către clubul său.

“Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul echipei Salavat Yulaev Konstantin Koltsov a decedat. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev, a făcut o treabă excelentă în staff-ul tehnic al echipei”, a precizat clubul într-un comunicat.

Atacantul Koltsov a jucat pentru echipa națională a Belarusului la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010 și a evoluat parțial timp de trei sezoane la Pittsburgh Penguins din Liga Națională de Hochei, între 2002 și 2006. Koltsov a jucat 123 de meciuri pentru echipa națională a Belarusului, iar după retragerea din 2016 a devenit antrenor, actualmente secund al echipei ruse Salavat Yulaev. Conform Zerkalo, el urma să preia rolul de antrenor al lui Dinamo Minsk și al echipei naționale a Belarusului.

Se presupune că Koltsov ar fi fost alături de Sabalenka, cea care se pregătește să ia startul la Miami Open, care va începe marți, pe 19 martie, precizează Mediafax.

Fanii tenisului au remarcat că ea a fost scoasă din programul de antrenament și a nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, cu postări de la Miami.

 

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …