Thursday , February 9 2023

Diddy, Beyonce și J.K. Rowling, celebritățile cu cele mai mare venituri în ultimul an

beyonce

Rapperul american Diddy ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite 100 de celebrități în ultimul an realizat de revista Forbes, fiind urmat de cântăreața Beyoncé (foto) și de scriitoarea J.K. Rowling.
Diddy, 47 de ani, pe numele său real Sean Combs și cunoscut la începutul carierei ca Puff Daddy, a încasat venituri de aproximativ 130 milioane de dolari în perioada iunie 2016 — iunie 2017, grație ultimului său turneu Bad Boy Family Reunion, unui parteneriat cu o companie producătoare de vodcă și vânzării unei treimi din linia sa vestimentară Sean John, potrivit clasamentului publicat luni de cunoscuta revistă.
Locul al doilea este ocupat de Beyoncé, cu încasări de 105 milioane, obținute în principal din turneul său încheiat la sfârșitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut.
Dacă adăugam veniturile obținute de către soțul ei, Jay Z, aflat pe poziția a 55-a în acest clasament, cu încasări de 42 de milioane, cuplul, care așteaptă în prezent nașterea unor gemeni, domină clasamentul Forbes.
Pe locul al treilea o regăsim pe scriitoarea britanică J. K. Rowling, cu încasări de 95 de milioane de dolari, grație succesului înregistrat de noua sa poveste „Harry Potter și Copilul Blestemat”, dar și de filmul „Fantastic Beasts”.
libertatea.ro

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …