Thursday , January 20 2022

De ce s-au despartit Robert Turcescu si Oana Sarbu? Cantareata explica motivele rupturii

turcescu-oana sarbu

Oana Sârbu a acordat un interviu revistei  OK! Magazine în care vorbeşte atât despre viaţa personal cât şi despre cariera sa. În cadrul interviului, cântăreaţa mărturiseşte că relaţia cu vedeta TV a ajuns la sfârşit din cauza lipsei dispoziţiei de a oferi. Artista spune că priorităţile I s-au schimbat după apariţia băieţelului.
Oana Sârbu a vorbit deschis despre planurile sale din viaţa profesională şi despre schimbările ce au avut loc în viaţa personal. Cântăreaţa a confirmat despărţirea de Robert Turcescu, preferând însă să păstreze discreţia. Cu toate astea, Oana a mărturisit că a renunţat la relaţia cu vedeta B1 TV pentru că nu mai era dispusă să investească nimic în această relaţie.
“Când apare un copil, toate lucrurile se schimbă.O relaţie presupune o investiţie şi o mună de zi cu zi, pe care nu eşti întotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu să tot stai să construieşti”, a declarat Oana Sârbu pentru OK! Magazine.
Vedeta a spus că dat de înţeles că relaţia cu Robert Turcescu ajunsese să-i facă rău, lucru pe care îşi promisese că nu va lăsa să i se mai întâmple.
“Mi-am propus să nu mai repet experienţele care m-au marcat negative. N-aş mai merge până într-atât încât să mă las pe mine deoparte, să-I fac bine doar celuilalt. Încerc să înţeleg ce mi se întâmmplă şi să raportez totul la mine, nu la relaţii. Aici e zona în care-mi caut echilibrul”, a mai spus aceasta.
Oana Sârbu a mai spus că fiul ei, Alex, este cel care o împlineşte afectiv şi că nu simte lipsa unui bărbat în viaţa ei.
„Acum sunt atât de împlinită în zona afectivă în relaţia cu fiu-miu, că nu mă mai gândesc la asta”, a încheiat vedeta.
Oana Sârbu şi Robert Turcescu nu mai formează un cuplu încă de anul trecut. Cu toate astea, cei doi se îngrijesc la fel de mult de educaţia fiului adoptiv al Oanei, Alex.

Vezi si

Penelope Cruz vrea să joace cu soțul său, Javier Bardem, într-un musical

Penelope Cruz ia în calcul varianta de a juca alături de soţul său, Javier Bardem, …