Monday , November 28 2022

Cuba Gooding Jr: "In Romania imi plac femeile, berea si mancarurile cu sos"

Celebrul Cuba Gooding jr, laureat cu Oscar în 1996, continuă să surprindă prin atitudinea relaxată pe care o afişează de când a venit în România să filmeze pentru noua sa peliculă, “One in Chamber”. În weekend, actorul a fost la film şi, după aceea, a stat de vorbă cu ziariştii.
După ce a ieşit din sala unde a vizionat “Harry Potter şi Talismanele Morţii”, Cuba Gooding jr a acceptat să s t e a de vorbă cu ziariştii care l-au surprins la cinematograf. Foarte relaxat, actorul american a recunoscut că se simte bine la noi în ţară şi că filmările pentru noua sa peliculă, unde apare alături de Dolph Lundgren, decurg foarte bine.
Mai mult, vedeta recunoaşte că îi plac foarte mult mâncarea românească şi… berea de la noi. “În România, îmi plac femeile, berea şi mâncărurile cu sos”, a spus râzând Cuba Gooding jr, actorul care a fost răsplătit, în 1996, cu un Oscar pentru rolul din “Jerry Maguire”. După discuţia cu ziariştii, actorul a plecat spre hotel. (sursa: Libertatea)

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …