Thursday , December 7 2023

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, cununie si nunta la Palatul Stirbey

Prezentatorul emisiunii ”Drept la ţintă”, Mădălin Ionescu, şi iubita lui, Cristina Șișcanu, şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, în aer liber, în faţa Capelei Sf. Treime, aflată pe domeniul Ştirbey.
Emoţionată, Cristina a plâns în momentul în care li s-au pus pirostriile, în prezenţa naşilor, ştiristul Christian Sabbagh şi soţia sa, Louise, a părinţilor, dar şi a celor doi copii ai lui Mădălin, Ştefania (13 ani) şi Filip (4 ani).
Meniul de nuntă a fost unul sofisticat, cu multe preparate exotice, dar şi cu mâncăruri tradiţionale româneşti. De pe lista delicateselor nu au lipsit somonul afumat, creveţii, icre de somon, roşii umplute cu pui şi mango, clătite umplute cu fructe de mare şi sos de homar, sărmăluţe în foi de varză şi de viţă cu mămăligă şi ardei iute, berbecuţ şi purcei la grătar. Tortul a fost făcut la comandă, pe gustul miresei, având în compoziţie ciocolată neagră, ciocolată albă, îngheţată şi fructe de pădure. (sursa: Libertatea)

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …