Tuesday , February 27 2024

Charlize Theron a adoptat un baietel

Actriţa de origine sud-africană a devenit mamă pentru prima oară, adoptându un băieţel, fapt confirmat miercuri de reprezentanţii actriţei pentru Us Weekly.
Charlize Theron este mama unui băieţel sănătos pe nume Jackson. Surse apropiate actriţei au confirmat, pentru Us Weekly, faptul că micuţul s-a născut în Statele Unite ale Americii şi că este de etnie afro-americană. Acesta este primul copil pentru actriţa de 36 de ani şi reprezintă un pas important pentru ea, mai ales că, aşa cum declară apropiaţii săi: “Şi-a dorit mereu să devină mamă şi e foarte bucuroasă că poate face asta de una singură. E foarte fericită.”
Actriţa, care nu a fost măritată până acum, s-a despărţit în ianuarie 2010 de iubitul său, actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relaţie timp de 9 ani şi se pare că această despărţire a deschis un nou capitol în viaţa sa. Ea declara, într-un interviu pentru revista Vogue în decembrie 2011: “Asta e prima oară când sunt singură în toată viaţa mea. De când aveam 19 ani, am fost implicată doar în relaţii, literalmente trecând de la una la alta în decurs de o lună”.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …