Wednesday , February 28 2024

FOTO. Cum arată Charlize Theron, într-o zi obișnuită la cumpărături

Este una dintre cele mai solicitate actrite de la Hollywood, a avut un succes uriaș cu noua producție „The Old Guard”, iar în timpul liber Charlize Theron profită la maximum de momentele de relaxare pe care le petrece alături de copiii ei sau la cumpărături.

Actrița sud africană în vârstă de 45 de ani de ani a fost fotografiată recent în parcarea unui supermarket din Beverly Hills, în timp ce-ți descărca în mașină numeroasele produse achiziționate.

Într-o zi obișnuită la cumpărături, departe de lumina reflectoarelor, Charlize a optat pentru o ținută sport: colanți, jachetă scurtă de iarnă, pantofi sport roz, șapcă și mască asortate.

Starul din „Bombshell” își crește cei doi copii adoptați, Jackson (9 ani) și August (4 ani), ajutată de mama ei.

Charlize a recunoscut că una dintre cele mai grele părți ale carantinei a fost să le ajute pe fetele ei cu lecțiile online. „Aș spune că de departe cea mai mare provocare pentru mine a fost școala acasă”, declara Theron anul trecut.

„A fost o perioadă foarte stresantă pentru mine și aș face cel mai solicitant film de acțiune la nesfârșit decât școala acasă online”.

Charlize a vorbit recent în carul podcastului designerului de modă Diane Von Furstenberg, InCharge with DVF, despre ce a însemnat pentru ea să adopte doi copii.

Theron a recunoscut că să fii mama a două fete afro-americane și mama unei fete trans afro-americane a făcut-o să-și dea seama de cât de puține lucruri era conștientă”.

„Copiii mei mi-au redeschis ochii către lume complet”. „Glumesc mereu și spun că sunt din nou la universitate. Învăț în fiecare zi lucruri noi, pentru că ei mă provoacă în acest sens”, a concluzionat ea.

filmnow.ro

Vezi si

Tatăl lui Taylor Swift este acuzat că a lovit cu pumnul un fotograf

O anchetă a fost deschisă, marţi, în Australia după ce un fotograf s-a plâns că …