Tuesday , February 27 2024

Prima relație serioasă a lui Brad Pitt, după divorțul de Angelina Jolie. Iubita lui e o actrița celebră la Hollywood

Se pare că Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, încă din luna decembrie, spun cei de la tabloidul britanic The Sun.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani și Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani, au fost văzuți pentru prima dată împreună la un spectacol din Los Angeles.

De atunci, cei doi au rămas împreună.

Dupa doi ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt s-a îndrăgostit din nou. Relația cu Charlize este prima relație serioasă după divorț.

Se pare că, acum, pentru a nu mai avea probleme în cuplu, așa cum a avut în căsnicia cu Angelia Jolie, Brad Pitt a renunțat la alcool, viciul care i-a creat probleme de-a lungul anilor petrecuți lângă fosta soție.
Până în acest moment, Charlize Theron nu s-a întânit și cu cei șase copii ai lui Brad Pitt, chiar dacă l-a vizitat pe acesta la reședința sa din L.A.

Înainte de căsătoria cu Angelina Jolie, Brad Pitt s-a mai iubit și cu cântăreața Sinitta și cu actrițele Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston, ultima fiind prima lui soție.

Și Charlize Theron, care are doi copii adoptați, a mai avut relații cu Keanu Reeves, Ryan Reynolds și Alexander Skarsgard, din True Blood.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …