Wednesday , February 28 2024

Ce cred romanii despre divortul sotilor Columbeanu? Vezi rezultatele unui sondaj IRES

In general, romanii tind sa creada ca Irinel Colmbeanu este cel care are dreptate in scandalul dintre el si sotia sa, Monica Columbeanu – 32% sunt de aceasta parere. In acelasi timp, doar 11% dintre oameni considera ca Monica are dreptate in acest scandal, potrivit unui sondaj IRES realizat in perioada 16 – 18 martie 2011 pe un esantion de 1.153 de indivizi.
17% dintre respondenti sunt de parere ca niciunul dintre cei doi soti Columbeanu nu are dreptate, iar 14% dintre acestia afirma ca ambii au dreptate în acest scandal. Barbatii, în mai mare masura decât femeile, tin cu cu Irinel: 38% vs. 26%. Majoritatea persoanelor chestionate – 59% – sunt in dezacord cu afirmatia “Monica Columbeanu este o mama rea pentru fiica ei, Irina”.
Referitor la decizia judecatoarei de a nu îi încredinta Monicai fiica este considerata corecta de 41% dintre respondenti si incorecta de 45% dintre persoanele supuse studiului. Oamenii tin partea Monicai, 79% dintre respondenti fiind de acord cu faptul ca tânara are dreptul de a pastra cadourile primite de la Irinel Columbeanu pe parcursul casatoriei. De asemenea, cei mai multi oameni cred ca Irinel Columbeanu nu ar trebui sa revoce donatia fata de sotia sa, constând într-un apartament din Bucuresti.
Irinel Columbeanu are tot dreptul sa îi interzica Monicai accesul la Izvorani – cu aceasta afirmatie sunt de acord 47% dintre persoanele care au participat la studiu si sunt în dezacord 43% dintre acestea. Irinel Columbeanu manipuleaza presa pentru a o discredita pe Monica Columbeanu – aceasta afirmatie este considerata corecta de catre 56% din populatie. Irinel ar trebui sa îi plateasca Monicai lunar o suma de bani în urma divortului – nu exista o pozitie foarte clara referitor la aceasta afirmatie, respectiv 45% dintre respondenti sunt de acord cu ea, în timp ce 46% sunt împotriva.
O majoritate covârsitoare (83%) este de acord cu faptul ca divortul dintre Irinel si Monica Columbeanu este o lectie pentru fetele care cred în mirajul casatoriei cu oameni bogati. 76% dintre respondenti sunt de acord cu afirmatia „Fetele nu ar trebui sa urmeze modelul Monicai Columbeanu daca vor sa reuseasca în viata”. In ceea ce priveste declaratia Monicai cu privire la posibilitatea unei sinucideri în cazul pierderii custodiei, majoritatea respondentilor (73%) considera ca intentia nu este reala. 82% dintre respondenti sunt sceptici în ceea ce priveste o posibila împacare a cuplului Columbeanu. Doar 11% considera ca Irinel si Monica s-ar putea împaca.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …