Wednesday , May 22 2024

Sophie Turner și Joe Jonas divorțează după patru ani de căsnicie

Sophie Turner, actrița din „Game of Thrones”, și Joe Jonas au decis să divorțeze după patru ani de căsnicie. Vestea vine după ce celebrul cântăreț a fost văzut în acest weekend afișându-se fără verighetă, iar TMZ a dezvăluit că acesta își caut deja un avocat.

Sophie și Joe s-au căsătorit în anul 2019 în cadrul unor ceremonii duble în Las Vegas și Franța, însă în ultima perioadă au întâmpinat „probleme serioase”, potrivit declarațiilor unor apropiați pentru TMZ. Cei doi au împreună două fetițe, iar conform sursei citate, Joe ar fi fost cel care s-ar fi ocupat singur de creșterea micuțelor în ultimele trei luni. Artistul de la Jonas Brothers s-a dedicat în totalitate creșterii copiilor săi, chiar și în perioada în care trupa din care face parte se afla în turneu.

Actrița din „Game of Thrones”, în vârstă de 27 de ani, și cântărețul în vârstă de 34 de ani nu au lăsat să se înțeleagă faptul că ar exista probleme în mariajul lor. Cei doi au apărut la evenimentele publice împreună, comportându-se ca un cuplu îndrăgostit, iar pe 15 august, atunci când Joe a împlinit vârsta de 34 de ani, Turner a împărtășit la Instastory o serie de fotografii romantice, inclusiv o poză cu ea și soțul ei în pijamale.

Programele tot mai aglomerate ale celor doi artiști ar fi dus la o ruptură. Joe Jonas se află în turneu cu frații săi, iar o serie de concerte au fost deja programate pentru iarna lui 2023, iar Sophie a fost tot mai prinsă din cauza filmărilor și nu a putut fi la fel de prezentă în viața de familie ca în trecut.

Mai mult, în luna august, cei doi și-au vândut reședința din Miami, Florida, pentru 15 milioane de dolari, casă pe care au cumpărat-o în urmă cu doar un an de zile.

filmnow

 

Vezi si

Actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump în „The Apprentice”, 8 minute de ovații la Cannes (VIDEO)

Sebastian Stan joacă rolul principal în “The Apprentice”, film care analizează viața lui Donald Trump …