Friday , May 24 2024

Gheorghe Flutur, alături de candidatul liberal la Straja: „Vasile Juravle va fi viitorul primar”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, președinte al filialei județene a PNL Suceava, a fost prezent miercuri, 15 mai, la Straja, unde Vasile Juravle și-a lansat candidatura pentru postul de primar din partea liberalilor.

Gheorghe Flutur a spus răspicat că daca vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci vor fi surprize la Straja.

Deși o zi de lucru, peste 200 de oameni au participat la această reuniune, arătând că îl vor din nou primar pe Vasile Juravle. „Și eu îl vreau primar pe Vasile Juravle pentru că am lucrat foarte bine cu el”, a declarat președintele CJ Suceava.

„În perioada când el a condus administrația locală, Straja a fost una dintre comunele cu cele mai multe proiecte. Atunci au fost legate la rețeaua de apă-canal aproape 500 de gospodării și de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. A făcut și diguri pentru apărarea localității Vasile Juravle și de atunci nu s-a mai făcut nimic. A asfaltat și drumuri și de 2 mandate a stagnat tot. Împreună avem proiecte curajoase de dezvoltare a comunei Straja. Străjenii se uită și în deal și în vale și văd cum administrațiile liberale fac treabă la Vicovu de Sus, la Brodina, la Putna, la Ulma, la Bilca și vor și ei acest lucru. O după-amiază superbă în dialog cu cetățenii comunei m-a făcut să spun că Vasile Juravle va fi viitorul primar al Strajei”, a declarat Gheorghe Flutur.

Vezi si

Drum proaspăt asfaltat în Siret. Cum a întors Flutur în favoarea lui o ”glumiță” de campanie care a făcut valuri pe Internet

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, au trimis o fotografie …