Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Cantareata Annie Lennox, premiata cu Oscar, Grammy si Globul de Aur, isi anunta retragerea

annie lennox

Annie Lennox, fosta solista a trupei Eurythmics, a dat de inteles ca albumul pe care tocmai l-a lansat, luni, la Londra, “Nostalgia”, ar putea fi cantecul sau de lebada, referindu-se la retragere.
Cantareata in varsta de 59 de ani, care are in palmares atat un Oscar, cat si patru premii Grammy si un Glob de Aur, a oferit insa un motiv ciudat pentru iesirea din peisajul muzical. Potrivit acesteia, este “prea fericita” sa mai poata compune, informeaza ContactMusic.
Annie Lennox, care pe langa muzician este si activist politic si social, a fost decorata de insasi regina Elisabeta a II-a pentru campaniile caritabile duse si munca in slujba cauzelor umanitare.
Aceasta s-a casatorit, pentru a treia oara, in urma cu doi ani, in cadrul unei ceremonii restranse, cu ginecologul sud-african Mitch Besser.
“E multumita cuiva, care va ramane fara nume, care ma face foarte fericita zilele acestea”, a declarat Annie, completand ca nefericirea este un punct foarte bun de pornire pentru o muzica extraordinara si o cale de a exprima sentimentele.
“Totusi”, a spus ea, “n-ai vrea sa traiesti cu ea 24/7. Prefer sa nu am succes si sa fiu fericita decat sa am foarte mult succes si sa fiu nefericita”, a explicat artista originara din Scotia.

Vezi si

17 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzătoare datei calendaristice de 17 ianuarie, este …

One comment

  1. A da de inteles nu este egal cu a anunta !