Monday , April 29 2024

Nadal se retrage de la turneul de la Monte Carlo, care deschide sezonul de zgură: „Pur şi simplu corpul meu nu îmi permite să o fac”

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal şi-a anunţat joi retragerea de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, care începe duminică şi deschide sezonul pe zgură, menţionând că nu este încă pregătit fizic, scrie AFP, citată de Agerpres.

„Din păcate, trebuie să vă spun că nu voi juca Monte Carlo. Pur şi simplu corpul meu nu îmi permite să o fac”, a scris spaniolul de 37 de ani pe reţelele de socializare.

El nu a mai jucat un meci oficial de la turneul ATP 250 de la Brisbane de la începutul lunii ianuarie, unde a revenit în circuit după un an de absenţă.

Luna trecută, Nadal, cu 22 de titluri de Grand Slam în palmares, anunţa că va încerca să joace la debutul sezonului de zgură, dar a evitat să facă predicţii privind revenirea. Nadal a jucat un meci demonstrativ cu Carlos Alcaraz, la Las Vegas, la începutul lui martie, în care actualul număr 2 mondial s-a impus cu 3-6, 6-4, 14-12.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …