Saturday , April 27 2024

Djokovic se retrage de la Miami, după ce a fost eliminat în al treilea tur la Indian Wells

Novak Djokovic a decis să nu joace la Miami Open după eliminarea suferită în turul al treilea la Indian Wells, ambele turnee Masters. 

Novak Djokovic a suferit o eliminare surprinzătoare la primul turneu Masters 1000 al sezonului. Cel mai bun tenismen din toate timpurile a cedat încă din turul al treilea la Indian Wells în fața italianului Luca Nardi, care s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 22 de minute de joc.

După meci, Djokovic le-a spus jurnaliștilor că nu știe dacă va juca sau nu la Miami: “Nu știu. Au trecut 10 minute de când am pierdut și sunt încă puțin înfierbântat. Am nevoie de o zi sau două de gândire, vom vedea”, a recunoscut Djokovic, citat de Eurosport.

Jurnalistul sârb Sasa Ozmo a anunțat pe contul personal de Twitter că Novak Djokovic nu va evolua la cel de-al doilea turneu Masters 1000 al anului, Miami Open, acolo unde Nole s-a impus de șase ori în carieră. Cel mai probabil, pentru sârb urmează debutul pe zgură, la Monte Carlo, turneu care se desfășoară în perioada 7-14 aprilie.

În acest moment, Djokovic  nu are încă un titlu ATP în acest an, aflat aproape la jumătatea sezonului.

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …