Friday , May 7 2021

Bon Jovi concerteaza la Bucuresti pe 10 iulie 2011

John Bon Jovi
Trupa american\ Bon Jovi va concerta la Bucure[ti pe 10 iulie 2011, show-ul urmând s\ aib\ loc în Pia]a Constitu]iei, informeaz\ site-ul forma]iei, bonjovi.com.
Trupa Bon Jovi a devenit cunoscut\ dup\ ce a câ[tigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor ’80. Cântecul câ[tig\tor a fost “Runaway”.
Grupul Bon Jovi [i-a creat un stil muzical propriu, n\scut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai “îndulcite”, care l-au f\cut s\ fie apreciat de publicul larg.
De-a lungul anilor, forma]ia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreag\. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt “Slippery When Wet” (1986), “New Jersey” (1988) [i “Keep the Faith” (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul “The Circle”, lansat în 2009.
Trupa este format\ din Jon Bon Jovi (voce, chitar\), Richie Sambora (chitar\, backing vocals), Tico Torres (tobe, percu]ie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) [i Hugh McDonald (bas, backing vocals).
Cel mai recent turneu al trupei, The Circle Tour, const\ în 135 de concerte, sus]inute în 30 de ]\ri, [i este cea mai lung\ serie de show-uri Bon Jovi de la Jersey Syndicate Tour, din 1980.

Vezi si

Coldplay și-a lansat noua piesă, Higher Power, la bordul Stației Spațiale Internaționale

Trupa britanică Coldplay a ales o modalitate insolită pentru a marca lansarea de vineri a …