Thursday , May 23 2024

Analiza toxicologica în cazul Madalinei Manole s-a încheiat, ea înghitise doar Furadan

Madalina Manole
Legi[tii au încheiat analiza toxicologic\ în cazul M\d\linei Manole [i au constatat c\ artista înghi]ise doar Furadan, nefiind g\site în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru sl\bit, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, directorul general al INML “Mina Minovici”, Dan Dermengiu.
“Nu am descoperit alcool în sânge [i nici alte substan]e cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru sl\bit la analiza toxicologic\ f\cut\ în cazul M\d\lina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan”, a spus Dan Dermengiu.
El a spus c\, în acest moment, nu se poate stabili concentra]ia pe care o avea pesticidul când a fost ingerat.
“Nu putem stabili care a fost concentra]ia pe care o avea Furadanul ingerat de artist\. Am cerut procurorilor s\ ne trimit\ o prob\ din flaconul de Furadan ridicat din casa M\d\linei Manole pentru a putea compara dac\ produsul ingerat are aceea[i concentra]ie cu cel din flacon”, a ar\tat directorul general al INML “Mina Minovici”.
Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legi[tilor raportul în cazul M\d\linei Manole se consider\ încheiat, singura problem\ r\mas\ de clarificat fiind legat\ de concentra]ia de Furadan.
În urm\ cu dou\ s\pt\mâni, surse judiciare au declarat c\ M\d\lina Manole mâncase mult înainte s\ înghit\ Furadan, ceea ce a sc\zut concentra]ia solu]iei.
“Furadanul în stare pur\ este o substan]\ solid\. În agricultur\ este folosit în solu]ie. Solu]ia se realizeaz\ prin dizolvarea Furadanului solid într-un solvent. Solu]ia ob]inut\ poate avea o concentra]ie mare, s\ zicem 90%, dar niciodat\ sut\ la sut\ ca substan]a pur\”, au precizat exper]i din cadrul anchetatorilor.
Magdalena Mircea – cunoscut\ publicului drept M\d\lina Manole – s-a sinucis în diminea]a de 14 iulie, chiar de ziua ei de na[tere.
M\d\lina Manole a fost g\sit\ moart\ de so]ul ei în diminea]a zilei de 14 iulie, în locuin]a lor din localitatea Otopeni.
Cânt\rea]a a fost înmormântat\ în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploie[ti, cortegiul funerar fiind a[teptat de aproximativ 5.000 de persoane.
Cei [apte medici-legi[ti care au participat la necropsia M\d\linei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel [i criminali[tii, probele confirmând sinuciderea artistei, potrivit unor surse judiciare.

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …

One comment

  1. Nu sunt de acord cu publicarea denumirii pastilelor deoarece la foarte multe persoane pot sa dea idei.