Tuesday , March 5 2024

Primăvara începe cu delicii la Festivalul Mediteraneean de la Iulius Mall. Vino să le savurezi!

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți bucura de preparate specifice țărilor care înconjoară Marea Mediterană la Festivalul Mediteraneean, ce revine în acest weekend la Iulius Mall. Trebuie doar să iei cu tine pofta de a degusta preparate sănătoase, pentru că până la următoarea vacanță vei „călători” prin intermediul bucătăriei în Spania, Italia sau Grecia.

Este sănătoasă și gustoasă, susține buna condiție fizică, e variată și chiar ajută la slăbit. Vorbim despre bucătăria mediteraneană, care a devenit populară la nivel internațional și care a strâns și foarte mulți fani români. Arome subtile, delicatețe și savoare, te așteaptă la Festivalul Mediteraneean, ce va avea loc între 24 – 26 martie 2023, pe esplanada principală Iulius Mall. Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor.

După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Așa că nu vor lipsi nici dulciurile: baclavale cu nucă sau fistic, halva, rahat turcesc, jeleuri. Meniul va fi asigurat de restaurante specializate în prepararea fructelor de mare și a dulciurilor turcești precum: Paella Esp0ana, Streetfood Lobster, Le Oac Oac Bistro, Caravana Racilor, Pork Knuckles, Emre Baklava, iar buna dispoziție este garantată.

Vino la Iulius Mall Suceava și începe primăvara cu experiențe deosebite!

Vezi si

Manifestare dedicată regretatului critic și istoric literar Alex Ştefănescu, la Biblioteca Bucovinei

Luni, 4 martie 2024, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera”, în Sala de Artă ”Elena Greculesi”, …