Wednesday , May 22 2024

Expoziție cu lucrările participanților la concursul de caligrafie “Istoria scrisă frumos. Să scriem caligrafic despre personalități ale Bucovinei”

În perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizează o expoziție cu lucrările realizate de participanții la concursul de caligrafie “Istoria scrisă frumos. Să scriem caligrafic despre personalități ale Bucovinei”, care s-a desfășurat în luna martie, pe pagina de facebook a Muzeului de Istorie. “Copii, cadre didactice, părinți și bunici vă așteptăm să vizitați expoziția deschisă la Muzeul de Istorie, în spațiul CAFETERIA și să admirați lucrările celor care au răsfoit pagini de istorie și au transcris fragmente despre personalități marcante ale Bucovinei, îmbinând scrisul de mână, caligrafic cu elemente decorative deosebite!”, au transmis organizatorii.

Vezi si

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall:  Bursa Generală a Locurilor de Muncă revine cu o nouă ediție, iar copiii talentați se întâlnesc la etapa zonală a Festivalului-concurs naţional „Voinicelul”

AJOFM Suceava organizează vineri, la Iulius Mall Suceava, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, un …