Friday , December 8 2023

Bărbat arestat după ce și-a violat o colegă de serviciu într-o mașină, pe un câmp

În noaptea de marți spre spre miercuri, la  ora 01.36, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către I. C. că a fost agresată sexual de către un coleg de serviciu.

Polițiștii deplasați urgent la fața locului i-au găsit într-un autoturism pe femeia respectivă și pe C. Alexandru Ionuț, de 27 de ani. Cei doi au fost duși la sediul Poliției  Rădăuți, unde femeia a povestit că este angajată la punctul de lucru din Rădăuți al unei firme. Marți seara, în jurul orei 22.00, după ce a terminat tura de serviciu, s-a deplasat către autoturismul personal, cu intenția de merge acasă. Imediat, a fost abordată de către un coleg de muncă, C. Alexandru Ionuț, care, profitând de relația de colegialitate pe care aceștia o au, i-a solicitat să-l ducă la domiciliu, cu mențiunea că femeia nu știa unde locuiește bărbatul.

Conform procurorilor rădăuțeni, cei doi au ajuns în zona denumită popular „Osoi”, situată pe raza comunei Horodnic de Sus, zonă în care se află predominant terenuri agricole. În acea locație, C. Alexandru Ionuț i-a solicitat colegei sale să oprească autoturismul. Bărbatul  a smuls cheile din contact, femeia a realizat intenția acestuia și a fugit. Individul a  urmărit-o, a ajuns-o și prin exercitarea de acțiuni violente, respectiv tragerea de păr și comprimarea cu mâinile a gâtului, a tras-o la pământ, punând-o în imposibilitatea de a se apăra și de a-și exprima voința. În același timp acesta a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, respectiv şi-a dat jos pantalonii, iar prin folosirea forței a încercat să depărteze picioarele victimei însă femeia s-a opus, fapt ce a împiedicat consumarea raporturilor sexuale.

Bărbatul a urcat-o pe femeie în mașină,  s-a pus la volan și a condus până pe raza comunei Calafindești, unde a parcat pe un drum agricol lângă un lan de porumb, loc în care a asigurat portierele autoturismului și a trecut printre scaune pe bancheta din spate lângă victimă. Lovind-o și amenințând-o cu moartea, a obligat-o pe femeie să întrețină raporturi sexuale repetate, anale și orale.

Ulterior, individul a obligat-o pe femeie să rămână în mașină, amenințând-o cu moartea,  pentru a o împiedica să sesizeze organele de poliție. În jurul orei 03.45, profitând de faptul că bărbatul a adormit, femeia a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor.

Individul a fost imediar reținut și s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „viol” și „lipsire de libertate în mod ilegal”.

Judecătoria Rădăuți a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, fiind emis mandat de arestare preventivă  pentru 30 de zile a bărbatului, de la data de 28.09.2023 și până la data de 27.10.2023, inclusiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” (2 acte materiale din care unul sub forma tentativei), „lipsirea de libertate în mod ilegal” (2 acte materiale) și  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, C. Alexandru Ionuț având permisul suspendat din luna mai 2023. (O.S.)

 

Vezi si

Spitalul Județean va ataca decizia Judecătoriei în cazul uciderii din culpă a trei copii în 2016

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. …

One comment

  1. Castrare cu lama ruginita si turnat si sare pe rana.