Thursday , June 30 2022

Victor Ponta vrea să mute STS sub controlul Parlamentului

STS

Premierul Ponta a declarat, luni, că vrea să mute STS sub controlul Parlamentului. Ponta a avut o întâlnire în acest sens cu Varujan Pambuccian, liderul grupului minorităţilor in Parlament.
“Am avut o discuţie intr-un domeniu pe care domnul Pambuccian îl cunoaşte foarte bine, cel al Telecomunicatiilor. Mi-a propus să găsim o formulă chiar mai bună decat cea propusă de Guvern legată de reorganizarea STS: 112 să treacă la ministerul de Interne, ca peste tot în Europa, la departamentul condus de domnul Arafat, şi STS să treacă sub control parlamentar”, a declarat Victor Ponta
La începutul lunii februarie, premierul Victor Ponta a anunţat, după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în care preşedintele Traian Băsescu a precizat că nu se impune să schimbe conducerea Serviciului de telecomunicaţii Speciale (STS) pentru intervenţia în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, că USL va iniţia un proiect de lege prin care STS va trece la Ministerul de Interne şi în coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.
 

Vezi si

48 de percheziții în țară într-un dosar de delapidare a 22 de milioane de lei dintr-un fond privat de pensii

Poliția a pus în aplicare, joi, 48 de mandate de percheziție domiciliară, 80 de mandate …