Sunday , August 1 2021

Ungaria ameninţă că IESE din UE. Declaraţie ULUITOARE a unui înalt demnitar de la Budapesta

laszlo kover

Dacă Uniunea Europeană dorește să dicteze în Ungaria, atunci țara ar trebui să ia în considerare ieşirea din uniune, susţine Laszlo Kover, preşedintele Parlamentului de la Budapesta şi parlamentar Fidesz.
Preşedintele Parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kover, a declarat că dacă Uniunea Europeană dorește să dicteze în Ungaria, atunci țara sa ar trebui să ia în considerare ieşirea din uniune, potrivit Budapest Business Journal.
Kövér a spus că, în cazul în care Bruxelles-ul dorește să spună cum trebuie reglementată o țară, atunci aceasta se aseamănă cu Moscova înainte de schimbarea de regim. Politicianul a declarat că, în cazul în care aceasta este direcția în care se îndreaptă UE, atunci Ungaria ar trebui să ia în considerare părăsirea uniunii.
Conform origo.hu, Kövér a spus acest lucru doar ca un exemplu de scenariu “de coșmar”, şi se îndoiește că s-ar putea ajunge la asta. Preşedintele Parlamentului a fost citat ca spunând că UE și NATO nu sunt problema, ci mai degrabă “lumea euroatlantică, agitată din punct de vedere moral”.
Discursul lui Kover a atras critici din partea partidelor şi politicienilor din opoziţie. Aceştia i-au solicitat premierului Viktor Orban să îl “disciplineze” pe colegul sau de partid.
 
 

Vezi si

România a atins pragul de 5 milioane de persoane vaccinate anti-Covid-19, la două luni după ținta stabilită de premierul Cîțu

Guvernul României se laudă că sâmbătă a fost depășit pragul de 5 milioane de români …

One comment

  1. Si ce fac ungurii daca ies din UE, se intorc inapoi in stepa mongola, de unde au venit? :))