Wednesday , June 7 2023

Un infractor a evadat ca-n filme din arestul central al Poliţiei Capitale

arest

Un infractor periculos a fost eliberat din greşeală din arestul central al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a îmbrăcat hainele unui coleg căruia îî expira ordonanţa de reţinere şi aşa a reuşit să ajungă pe stradă.
Un bărbat a evadat marţi seara din arestul central al Poliţiei Capitalei. El era reţinut doar de două zile pentru furt calificat. Potrivit România TV, bărbatul a reuşit să se facă nevăzut cu ajutorul unui coleg de celulă căruia îi expira ordonanţa de reţinere. I-a luat actele, hainele şi pentru că semăna foarte mult cu bărbatul care trebuia să fie eliberat individul a ieşit nestingherit pe poartă.
În acest caz au fost deschise două anchete, una pentru neglijenţa subofiţerilor şi pentru a se stabili cum a fost posibilă o asemenea greşeală, iar a doua anchetă reprezintă un dosar deschis de procurori împotriva evadatului.
 

Vezi si

Încolțit de proteste, Guvernul crește din această lună salariile polițiștilor, militarilor și angajaților din Sănătate la nivelul maxim pentru 2022 

Salariile de bază ale statisticienilor şi registratorilor medicali, infirmierelor şi brancardierilor, precum şi ale altor …