Saturday , June 10 2023

Un ataşat al ambasadei Marii Britanii în România s-a aruncat de la ultimul etaj al unui hotel din Baia Mare

FEMEIE - SINUCIDERE

Un bărbat s-a aruncat, joi, în jurul prânzului, de la ferestra unei camere a Hotelului Mara din Baia Mare. Echipajele medicale au încercat să îl resusciteze, însă au trebuit să constate decesul acestuia. Bărbatul era un ataşat al ambasadei Marii Britanii în România.
Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al hotelului Mara, din centrul oraşului Baia Mare. În momentul de faţă nu se cunosc încă motivele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest.
Bărbatul are 47 de ani, era ataşat al ambasadei Marii Britanii în România, şi s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00. Acesta le-a cerut reprezentanţilor hotelului să fie cazat la ultimul etaj. Bărbatul trebuia să plece azi, dar şi-a prelungit şederea cu încă o zi, notează actualmm.ro.
Acesta a fost văzut joi de mai multe persoane din zona hotelului că se balansa pe balustrada balconului. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Martorii au sunat de urgenţă la 112.
Zona a fost împrejmuită de poliţişti, iar la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a încercat resuscitarea bărbatului, însă nu i-a putut salva viaţa

Vezi si

Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației

Probele de competențe de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede …